Onderwijsinstituut Het Kwartje Valt
Freelance diensten in Finance


Welkom bij "Het Kwartje Valt"

Ik ben Martin Vredendaal en als freelancer bied ik mijn diensten aan op het gebied van onderwijs in Finance. U kunt mij inhuren voor het doceren van Finance colleges gedurende kortlopende opleidingstrajecten of seminars.  Het onderwijsmateriaal en de  toetsing kan eveneens door mij verzorgd worden. De colleges en het materiaal kan ik zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen.

Naast het verzorgen van colleges schrijf ik ook boeken over Finance. Bij veel sessies maak ik (mede) gebruik van deze literatuur. Zo heb ik het boek Basisconcepten Finance geschreven. Van dit boek is ook een Engelse versie beschikbaar met de titel Basic Concepts in Finance. Wilt u nagaan of deze boeken geschikt zijn voor uw opleidingsprogramma dan kunt u ze hier bestellen.    

Tot slot verzorg ik privélessen en tentamentraining op het gebied van Finance en wiskunde voor die studenten die binnen hun opleiding moeite hebben met deze vakken. Dit kan verzorgd worden op individuele basis of in kleine groepjes. Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten of wilt u eerst meer informatie, vul dan het contactformulier in.
Dan neem ik direct contact met u op.