Onderwijsinstituut Het Kwartje Valt
Freelance diensten in Finance


Welkom bij "Het Kwartje Valt"

Ik ben Martin Vredendaal en als freelancer bied ik onder de naam Onderwijsinstituut Het Kwartje Valt mijn diensten aan op het gebied van onderwijs in Finance. U kunt mij inhuren voor het ontwikkelen van materiaal en het ontwerpen van een college-programma voor dit vakgebied. Dit doe ik met name voor kortlopende opleidingstrajecten of seminars.  De lessen zelf en de toetsing kunnen eveneens door mij verzorgd worden. Het materiaal en de colleges kan ik zowel in het Nederlands als in het Engels aanbieden.

Onderwijsinstituut Het Kwartje Valt biedt ook colleges of  volledige collegeprogramma's in Finance die gebaseerd zijn op eigen literatuur. Het gaat om het boek met de titel Basic Concepts in Finance en het boek met de titel Special Topics in Finance. Van het eerste boek is ook een Nederlandse versie beschikbaar (Basisconcepten Finance). Wellicht zijn dit boeken die ook  goed passen binnen uw eigen programma. Wilt u daarom een exemplaar ontvangen om deze in te zien? Dan kunt u de boeken  hier bestellen.    

Tot slot verzorg ik privélessen en tentamentraining in Finance en in wiskunde voor die studenten die binnen hun opleiding moeite hebben met deze vakken. Het maakt daarbij niet zoveel uit om welke opleiding het gaat. De bijlessen kunnen verzorgd worden op individuele basis of in kleine groepjes. In een vrijblijvend gesprek bespreken we vooraf de aanpak en verdere details.
Mocht u meer informatie willen ontvangen of heeft u interesse in onze boeken voor uw eigen lesprogramma, vul dan het contactformulier in.